Značka CZECH MADE na kvalitních plachtách Jabor

Jabor pro, s.r.o. získala jako další česká firma značku CZECH MADE. Konkrétně na svou kvalitní službu „Zakázková výroba zakrytí z PVC plachet“.

Jabor pro, s.r.o. je rodinnou firmou z Děčína, která má přes 25 let zkušeností se zpracováním PVC materiálů do finální podoby produktů určených zejména k ochraně před přírodními vlivy. Společnost si za dobu svého působení vybudovala silné regionální postavení v oblasti výroby autoplachet, potisku reklamou a v poslední době rovněž díky kvalitní zakázkové výrobě zakrytí pergol, altánů, restaurací, bazénů a dalších objektů, které vytváří na míru každému zákazníkovi s řadou specifických a jedinečných prvků.

Společnost odebírá PVC materiál od nejlepších dodavatelů na světě z Japonska, Belgie a Německa. Díky mnohaletým zkušenostem v oboru, vlastnímu know-how a při výrobě používaných špičkových vysokofrekvenčních svářecích strojů nabízí firma na českém trhu velmi kvalitní zakázkovou výrobu zakrytí, které má nadstandardní dobu záruky a dlouhou dobu životnosti až 15 let. Jabor pro, s.r.o. se kromě kvalitní české výroby zaměřuje také na individuální péči o každého zákazníka, kterému vyrábí zakrytí přesně na míru.

Více informací o firmě a jejích produktech naleznete na internetových stránkách: www.kvalitniplachty.cz